Onze werkplaats

Garage M. Vis heeft alles in huis om uw auto weer spic en span te maken of dat, in het geval van een onderhoudsbeurt, zo te houden. Wij zijn APK-keurmeester, door onze kennis en door onze equipment. Wij beschikken over moderne uitleesapparatuur voor uw auto in de breedste zin van het woord. Dit betekent dat wij niet alleen uw (boord)computer uitlezen, maar ook de bandenspanning meten, uw auto kunnen chiptunen en elektronische storingen kunnen analyseren.

Op mechanisch vlak kunnen wij door onze achtergrond en onze ervaring elke auto vanaf nul uit elkaar halen en weer opbouwen. De motor, accu,  distributiesnaren, remmen, banden en wat al niet meer: bij Garage M. Vis bent u verzekerd van een vakkundig oog en twee ‘rechterhanden’ die alles kunnen om het euvel aan uw auto te verhelpen. Daarbij werken wij met louter A-merken en buiten dat alleen nieuwe onderdelen, zodat u verzekerd bent van een geruime periode zonder ongemak op de punten waarop wij de ‘autobehandeling’ hebben gegeven. Uiteraard geven wij daar ook garantie op.

Andere diensten

Buiten het reguliere onderhoud en schadeherstel  ontzorgen wij onze klanten ook anderszins. Denk aan een aircoservice, waarbij wij zowel het herstellen als het reinigen als het bijvullen ervan voor onze rekening nemen. Ook ontzorgen wij onze klanten met een bandenwissel naar winter-, zomer- of all season banden. Deze kunt u overigens ook bij ons aanschaffen.

Het zijn de puntjes op de i die Garage M. Vis onderscheidt. Andere voorbeelden daarvan zijn het spuitwerk waarmee wij uw auto weer als nieuw laten zijn en de reinigingsservice, van binnen en buiten, die wij aanbieden. Wij gaan als familiebedrijf simpelweg niet voor een zesje. Juist het kleinschalige karakter van onze onderneming geeft ons de flexibiliteit om van meerwaarde voor u te zijn.

Leenauto

De drie bruggen die wij in de werkplaats hebben staan, zorgen er bovendien voor dat de wachttijden kort zijn. Wanneer er sprake is van flinke schade, waarvan de reparatie meer dan een dag in beslag neemt, hebben wij voor u een leenauto staan. De kosten daarvan bedragen tien euro per dag exclusief de benzinekosten.

Verhuur

Wij bieden ook de mogelijkheid om een verlengde bestelbus of een auto te huren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.